TARIMDANHABER ÖZEL / Çiftçi kuruluşu Tarım Kredi Kooperatiflerinde Hüseyin Aydın ile birlikte tuhaf işler olmaya devam ediyor. Tarım Kredi’nin iştiraki olan TK Lojistik üzerinden kiralanan makam araçları, son dönemde İstanbul’da özel bir firmadan kiralanmaya başlanması dikkat çekerken, yine Tarım Kredi ve Teknoloji A.Ş bünyesindeki 1200 işçinin ihale ile özel bir firmaya kiralanarak, kurum imkânları belli firmalara aktarılacak.

HÜSEYİN AYDIN'IN ÖNGÖRÜSÜZ HİSSE SATIŞINDAN DOLAYI TARIM KREDİ'Yİ 2.3 MİLYAR LİRA ZARAR ETMİŞTİ!

Öngörüsüz Hektaş hisse satışı ile Tarım Kredi Kooperatiflerinin kısa sürede 2.3 milyar lira zarar etmesinin yankıları devam ederken, uzun yıllardır Tarım Kredi iştirakleri üzerinden yürütülen hizmetlerin haklı bir gerekçe ortaya konmadan özel firmalara devredilmesi söz konusu özel firmaların da sorgulanmasını gündeme getirdi.

TARIM KREDİ MARKET GENEL MÜDÜRÜNE AYLIK 47 BİN LİRAYA AUDİ A4 MAKAM ARACI KİRALANDI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önem verdiği market projesinde Tarım Kredi Market Genel Müdürlerine aylık 47 bin liraya Audi A4 makam aracının kiralanması, çiftçi kuruluşunda kaynakların yöneticiler tarafından nasıl hoyratça kullanıldığını gösterirken, lüks makam araçlarının Tarım Kredi Lojistik devre dışı bırakılarak özel bir firmadan kiralanması da sözde çiftçiyi kalkındırmak için göreve getirilen yöneticilerin aslında kimleri kalkındırdıklarını ortaya koyuyor.

KİRALANAN LÜKS MAKAM ARACI HABERİ BÜYÜK RAHATSIZLIĞA NEDEN OLDU!

11 bin Suriyeli sığınmacıya tarım alanında kadro iddiası Meclis'i karıştırdı! 11 bin Suriyeli sığınmacıya tarım alanında kadro iddiası Meclis'i karıştırdı!

Kiralanan Audi A4 lüks makam araçlarına yönelik yapılan haberin Tarım Kredi Holding’de büyük bir rahatsızlığa neden olması sözde bu kiralama işini daha da manidar hale getirirken, Tarım Kredi Holding tarafından konuyla ilgili kamuoyuna yapılan açıklamada sadece kiralanan araç sayısı ile bilgi verilerek, araçların kiralandığı özel firmanın gözlerden kaçırılmak istenmesi de dikkat çekti.

LÜKS MAKAM ARAÇLARI HANGİ FİRMADAN KİRALANIYOR? 

Sermayesi tamamen çiftçiye ait olan kaynakların şeffaf bir şekilde kullanımı kapsamında; Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği ve Tarım Kredi Holding’de TK Lojistik devre dışı bırakılarak hangi özel firmalardan kaç tane makam aracı kiralandığı ve firma/firmaların hangi kritere göre belirlendiğinin açıklanması gerekiyor.