14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılacak milletvekili adaylarının listesi Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edildi.

Yerel seçimler öncesi buğday, arpa ve mısır fiyatı kaç lira oldu? Yerel seçimler öncesi buğday, arpa ve mısır fiyatı kaç lira oldu?

Buna göre Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı gösterildi. TİGEM Genel Müdürü Hasan Gezginç, yine Kahramanmaraş’tan 6'ncı sıradan milletvekili adayı olurken, Nevşehir’den milletvekili aday adayı olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, aday gösterilmedi. Çorum’dan milletvekili aday adayı olan TİGEM eski Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Kıyak’ta milletvekili aday listesine giremedi. 

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ ESKİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ANKARA'DAN ADAY GÖSTERİLDİ!

Tarım Kredi Kooperatifleri eski Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Teke, AK Parti Ankara 1’nci bölge 12’nci sıradan milletvekili adayı gösterildi. 

CHP ERDAL CELAL SUMAYTAOĞLU’NU MİLLETVEKİLİ ADAYI YAPMADI! 

Eski Tarım ve Orman Bakan Bakanlarından Mehdi Eker’in üst düzey bürokratlarından olan Erdal Celal Sumaytaoğlu (Aksoy) Hatay’da CHP milletvekili aday adayı olmuştu. Ancak bugün belli olan milletvekili listelerinde Sumaytaoğlu aday gösterilmedi. 

FARUK ÇELİK AK PARTİ'DEN FAKIBABA İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI LİSTESİNDE YER ALDI

Eski Tarım Bakanlarından Faruk Çelik, Ak Parti Artvin 1’inci sıradan milletvekili adayı yapılırken, Ahmet Eşref Fakıbaba ise İyi Parti  Ankara 1. Bölge 2'nci sıradan listeye konuldu.