TARIMDAN HABER ÖZEL / Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlığa atanmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken, ziyaretleri de sosyal medya hesaplarından paylaşarak teşekkür ediyor. Ancak Bakan Yumaklı’nın 1 milyon 100 bin çiftçi ortağı bulunan Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesi olan Tarım Kredi Kooperatiflerinin Yönetim Kurulu’nun yaptığı ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşmayarak yok sayması dikkat çekti.

TARIM KREDİ YOK SAYDI BAKAN DA ONLARI YOK SAYDI!

TMO eski Genel Müdürü Kemaloğlu'ndan 2024 yılı hasat dönemine yönelik değerlendirme! TMO eski Genel Müdürü Kemaloğlu'ndan 2024 yılı hasat dönemine yönelik değerlendirme!

Hüseyin Aydın’ın Gübretaş’ta iken birlikte çalışmak istemediği İbrahim Yumaklı’nın Tarım Bakanı olarak atanması ilginç bir tablo ortaya çıkarmıştı. 3 Haziran’daki devir teslim törenine Tarım Kredi Kooperatiflerinden hiçbir yetkilinin katılmaması dikkat çekerken, Bakanlıktaki değişimle ilgili olarak da Tarım Kredi Kooperatiflerinin web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından bugüne kadar hiçbir paylaşım yapılmayarak bakanlıktaki değişimin görmezden gelinmesi aradaki soğukluğu gözler önüne sermişti.

MİLLİ GAZETE'NİN HABERİNİN ARDINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNE GİTTİLER!

Aradaki bu soğukluğun, Milli Gazete tarafından gündeme getirilmesinin ardından, Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır ve Genel Müdür Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bakan Yumaklı’ya sürpriz bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

1 MİLYON 100 BİN ORTAĞI BULUNAN TARIM KREDİ'NİN ZİYARETİ İLE İLGİLİ HİÇ BİR PAYLAŞIM YAPILMADI

Tarım Kredi Kooperatifleri, Bakan Yumaklı’ya yaptıkları hayırlı olsun ziyaretini sosyal medya hesaplarından paylaşırken, Bakan ve Bakanlığın sosyal medya hesaplarından bu ziyaretle ilgili hiçbir paylaşım yapılmaması Yumaklı ve Aydın arasındaki soğukluğu yeniden gündeme getirdi.

MEMUR SENDİKALARININ ZİYARETİ PAYLAŞILIRKEN TARIM KREDİNİN ZİYARETİ PAYLAŞILMADI

Bakan Yumaklı’nın memur sendikalarının yaptığı ziyareti bile paylaşırken, 1 milyon 100 bin çiftçi ortağı bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulunun ziyaretini yok sayması yaşanan gerginliği de gözler önüne serdi. Yumaklı'nın Tarım Kredi Kooperatiflerinin ziyaretle ilgili paylaşımını da retweetlemezken, Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin paylaşımını retweetlemesi dikkat çekti. 

Başlıksız-2-5

Başlıksız-1-6