Fahrettin Poyraz’dan haber var! Yargı tarihine geçti! Fahrettin Poyraz’dan haber var! Yargı tarihine geçti!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Lodumlu bölgesindeki Tarım ve Orman Bakanlığı lojmanlarında kurulan sandıklarda CHP birinci parti çıktı. Lojmanların bulunduğu 4605 ve 4606 numaralı sandıklarda oy dağılımı şu şekilde:

CHP 482 Oy

AK Parti 146 Oy

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde aynı sandıklarda

Kılıçdaroğlu'na 402 oy

Erdoğan'a 206 oy çıkmıştı.

Diğer yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın memleketi Kastamonu başta olmak üzere 3 Bakan Yardımcısının memleketinde de Ak Parti kazanamadı. Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’in memleketi Nevşehir’de İYİ Parti, Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen’in memleketi Burdur’da CHP, Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı’nın memleketi Afyon’da CHP kazandı. Sadece Bakan Yardımcısı Abdulkadir Polat’ın memleketi Kahramanmaraş’ta Ak Parti kazandı.

KASTAMONU'DA CHP OYUNU YÜZDE 31 ARTIRDI! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın memleketi Kastamonu'da CHP, bir önceki yerel seçimlere göre oyunu yüzde 31 artırdı. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Kastamonu'da CHP'nin adayı yüzde 18,1 oy alırken, dün yapılan seçimlerde ise CHP'nin adayı yüzde 49 oy alarak belediye başkanlığını kazandı. Bakan Yumaklı'da memleketi Kastamonu'ya giderek Ak Parti adına seçim çalışmalarına katılmıştı.