Tarım Kredi Genel Müdür İrfan Güvendi'nin sessiz bir şekilde görevden alınması dikkat çekerken, bir önceki genel müdürde bilindiği üzere sıkıntılı bir süreç sonrası görevini bırakmak zorunda kalmıştı. Ülkemizin en köklü kurumlarından birisi olan ve alanında en eski, en yaygın, en çok ortaklı kooperatif olma özelliğini taşıyan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nin son yıllarda kuruluş amacının dışında farklı tartışmalarla gündeme gelmesi dikkat çekiyor.

Mısır fiyatı yükseldi, buğday ve arpa fiyatı yatay seyretti! Güncel hububat fiyatları... Mısır fiyatı yükseldi, buğday ve arpa fiyatı yatay seyretti! Güncel hububat fiyatları...

Tarım Kredi, neden asıl işlevinin dışında konularla gündeme geliyor? Bu durum yapısal sorunlardan mı kaynaklanıyor? Bu yapısal sorunlar nelerdir? Uygulanan ücret politikasının bu yaşananlarda etkisi nedir? Kurumun imkânları yöneticilerde bir şehvete mi neden oluyor? Ve en önemlisi yeni dönemde Tarım Kredi, makus talihini değiştirebilecek mi?

İşte bütün bu soruların cevabını Tarımdan Haber'in müstear isim kullanan yazarı 'Tarımcı'nın 'Derin Analizi'nde bulabilirsiniz.

Tarım Kredi'yi bekleyen tehlike! TIKLAYIN