Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir çok il için kuvvetli yağı uyarısında bulundu. Meteorolojiden riskli hava durumu uyarısı yapıldı.

 Başlama Zamanı :12.05.2023 12:00 TSİ

 Bitiş Zamanı        :12.05.2023 20:00 TSİ​

Beklenen Hadise

Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; 12.05.2023 Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Isparta çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları... Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları...

Meteoroloji uyardı

​Yapılan uyarıya ve değerlendirmelere göre; 12.05.2023 Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Eskişehir, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Konya ve Denizli çevreleri ile Bursa, Burdur ve Isparta, Ankara, Kayseri, Sivas, Tunceli, Elazığ, Malatya, Kahramanmaraş, Ordu, Giresun, Tokat ve Adıyaman çevreleri ve Trabzon'un batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.