Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Hububat, Baklagil ve Dane Mısır Fark ödemesi desteği ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı. Yapılan duyuruda destek ödemelerine yönelik icmallerin askıya çıkarıldığı belirtilerek, çiftçilerden 20 Ocak’a kadar icmalleri mutlaka kontrol etmeleri istendi.

2022 yılı mazot gübre desteği ile ilgili önemli duyuru! İcmaller askıya çıktı! 20 Ocak son gün! 2022 yılı mazot gübre desteği ile ilgili önemli duyuru! İcmaller askıya çıktı! 20 Ocak son gün!

20 OCAK'TAN SONRA YAPILACAK İTİRAZLAR KABUL EDİLMEYECEK

Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yaptığı duyuruda şunlar kaydedildi: “2022 üretim yılı Hububat Baklagil ve Dane Mısır Fark Ödemesi Desteği askı icmalleri 11.01.2023 Çarşamba günü itibariyle köy muhtarlıkları, Ziraat Odaları, ve Belediye başkanlıkları ilan panolarında askıya çıkarılmıştır. 2022 üretim yılı Hububat Baklagil ve Dane Mısır Fark Ödemesi Desteğine müracaat eden çiftçilerimizin askı icmallerini kontrol ederek varsa itirazlarını 20.01.2023 tarihi mesai bitimine kadar İl/İlçe Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir.  Askı sonrası yapılacak itirazlar değerlendirilmeyecek olup kesinleşen listeler ödenmek üzere Bakanlığımıza gönderilecektir. Çiftçilerimize önemle duyurulur.