Sakarya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2022 üretim yılı (yağlı tohumlar-ayçiçeği) fark ödemesi desteği askı icmalleri ile ilgili bir duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda 2022 yılı yağlık ayçiçeği fark ödemeleri desteği icmallerinin 28 Mart’ta askıya çıkarılacağı belirtilerek, icmallerin 5 iş günü askıda kalacağı kaydedildi.

Sakarya Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden konuyla ilgili yayınlanan duyuru şöyle: 

Fındık üreticisinin dikkatine! Alan bazlı gelir desteği askı icmalleri yayınlandı! Fındık üreticisinin dikkatine! Alan bazlı gelir desteği askı icmalleri yayınlandı!

"18 Kasım.2022 tarih ve 32018 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi yapılmasına Dair Tebliğ kapsamında 2022 Üretim Yılı Fark Ödemesi Desteği (Yağlı Tohumlar-Ayçiçeği)  Askı İcmal Listeleri 28.03.2023  tarihi itibariyle Muhtarlıklar ve İl Müdürlüğümüz Web sayfasında 5 gün süre ile askıya çıkarılmıştır. 

Askı İcmallerinde tespit edilen hata/eksiklikler üreticilerimiz tarafından askı süresinde ve askı bitiminden itibaren 5 iş günü süreyle başvuruda bulundukları İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine müracaat edebilir"