TARIMDAN HABER ÖZEL / Tarım Kredi Kooperatiflerinde merkez birim müdürlerine, daire başkanları, Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcıları ve kooperatif çalışanlarının maaşlarına ortalama yüzde 55 oranında artış yapılırken, kontrolör, bölge müdür, bölge müdür yardımcıları, müfettiş ve avukatların maaşlarına ise ortalama yüzde 40 oranında artış yapıldı.

Bakan Yumaklı'ya besicilerden MASAK tepkisi! Dilan Polat ile aynı kefeye konuluyoruz! Bakan Yumaklı'ya besicilerden MASAK tepkisi! Dilan Polat ile aynı kefeye konuluyoruz!

TARIM KREDİ'DE MAAŞ, İKRAMİYE, HUZUR HAKKI İLE BİRLİKTE GENEL MÜDÜRÜN AYLIK GELİRİ 650 BİN LİRAYA ÇIKIYOR!

Tarım Kredi’de Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılarının maaşlarına yapılan yüzde 55 oranında artışın ardından Hüseyin Aydın’ın aylık geliri ikramiye ve teşvikle birlikte ortalama 300 bin liraya çıktı. Gübretaş’tan aylık 18 bin lira ve İran/RAZİ’den alınan 10 bin Euro huzur hakkı ücreti ile birlikte Hüseyin Aydın’ın aylık geliri 650 bin liraya kadar çıkıyor.

PANKOBİRLİKTE GENEL MÜDÜRÜN ELİNE AYLIK ORTALAMA 300 BİN LİRA GEÇİYOR!

Diğer yandan Pankobirlik’te de Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılarının maaşlarına yüzde 55’in üstünde artış yapıldı. Yapılan artışla birlikte Pankobirlik Genel Müdürü Tolga Demirhan’ın aylık maaşı yaklaşık 180 bin lira olurken, bir ay tek, bir ay çift maaş uygulamasından dolayı aylık geliri ortalama 300 bin lirayı buluyor. Pankobirlik'te Genel Müdürün lojman kirası da Genel Müdürlük tarafından karşılanıyor.