Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, yem bitkisi yetiştiriciliği ile ilgi önemli bir duyuru yayınladı. Yayınlanan duyuruda çiçfçi uyarıldı. Yem bitkileri destekleme başvurusunun başladığı belirtilen duyuruda, desteklemeden yararlanabilmek için ürünün hasat edilmeden önce başvuruların yapılması istendi. 

ÜRÜNÜ HASAT ETMEDEN ÖNCE DESTEK BAŞVURUSUNUN YAPILMASI GEREKİYOR

Çiftçiye yüzde 75 hibeli tohum desteği! Başvurular yarın sona eriyor! Çiftçiye yüzde 75 hibeli tohum desteği! Başvurular yarın sona eriyor!

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "​Bakanlığımız Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan 2023 Yılı Yem Bitkileri Desteklemelerine ilişkin başvurular, 01.01.2023 tarihinde başlamış olup, 31.12.2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Üreticilerimizin Yem Bitkileri Desteklemesinden faydalanabilmeleri için, “Yetiştiriciliğini Yaptığı Ürünün Hasatını Yapmadan Önce" belirtilen tarihler arasında Nevşehir İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine şahsen veya yasal temsilcileri aracılığı ile değerli üreticilerimizin başvuru yapmaları gerekmektedir."