Kırsal kalkınma destekleri kapsamında, kırsal kalkınmada uzman eller projesinin desteklenmesine ilişkin nihai listeler asil ve yedek olarak askıya çıkarılmaya başlandı. Hibe desteği başvurusunda bulunanların bir mağduriyet yaşamamaları için askı sürecini yakından takip etmesi gerekiyor.

Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Hayvancılık desteklerini yeniden revize ediyoruz! Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Hayvancılık desteklerini yeniden revize ediyoruz!

250 BİN HİBE DESTEĞİNİ KAZANANLARIN 3-7 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA SÖZLEŞME İMZALAMALARI GEREKİYOR!

Konuyla ilgili olarak Tarım ve Orman İl Müdürlükleri tarafından duyurular yapılmaya başlanırken, bulundukları illerde 250 bin lira hibe desteğini kazanan başvuru sahiplerinin, askıya çıkarılan asil ve yedek listeleri incelemeleri istendi. Duyurularda, listeler 5 gün askıda kalacağı belirtilirken, askı listesinde adı bulunan hak sahiplerinin 3 Temmuz 7 Temmuz tarihleri arasında uygulama rehberinde istenilen evraklarla beraber sözleşme imzalamak üzere il müdürlüklerine gitmeleri gerekiyor. 

ASIL LİSTEDE OLUP SÖZLEŞME İMZALAMAYANLARIN YERİNE YEDEK LİSTEDEKİ HAK SAHİPLERİ İLE SÖZLEŞME İMZALANACAK!

Hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanan başvuru sahipleri gerekli evraklar hakkında bilgileri 2023 Yılı Tebliğ-Uygulama Rehberi ve İl Müdürlüklerinden öğrenebilirler. Asıl listede olup askı süresinden sonraki 5 iş günü içinde sözleşme imzalamayan başvuru sahiplerinin yerine yedek liste müracaatlarla devam edilecek.