ÖZEL HABER

Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB)'ın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i ziyareti sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı. TSÜAB'ın geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulunda Burhanettin Topsakal yönetim kurulu başkanı olarak seçilmesine rağmen eski Başkan Yıldıray Gençer'in hala ön planda durması dikkat çekiyor.

TSÜAB Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Topsakal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz gün Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bakan Çelik'e TSÜAB yönetimi adına amblemli hediye tabağı verildi. Bakan Çelik'e, TSÜAB amblemli hediye tabağını Başkan Burhanettin Topsakal yerine eski Başkan Yıldıray Gençer'in vermesi dikkat çekerken, 'TSÜAB'ı kim yönetiyor?' sorusunu gündeme getirdi. Söz konusu fotoğrafın TSÜAB'ın web sayfasında manşete konulması anlamlı bulundu.

Bilindiği üzere Yıldıray Gençer'in, tohumculuk sektörünün çatı kuruluşu olan TÜRKTOB'a yeniden Başkan olabilmek için Anayasa Mahkemesine gitmeye hazırlandığı ortaya çıkmıştı.