TARIMDAN HABER ÖZEL / Trabzon, Şanlıurfa, Düzce ve Tunceli Tarım ve Orman İl Müdürleri değişti. Tarım ve Orman İl Müdürlüklerine yönelik atamaların önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor. 

TRABZON TARIM İL MÜDÜRÜ CAHİT GÜLBAY GÖREVDEN ALINDI YERİNE İSA KAPLAN ATANDI!

Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürü Cahit Gülbay görevden alınarak yerine Konya Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı İsa Kaplan getirildi. Cahit Gülbay, 2014 yılından buyana Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü yapıyordu.  

Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atanan İsa Kaplan kimdir?

İsa Kaplan, 01.01.1971 yılında Konya’nın Selçuklu ilçesinde dünyaya geldi. 1995 yılında Yüzüncüyıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde mezun olan bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 1997-2001 yılları arasında öğretmenlik görevinde bulundu. Kaplan tarım müdürlüğünde ilk görevine Aydıncık İlçe Tarım Müdürlüğü’nde 2001 yılında başladı. 2015 yılında Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Hayvan Sağlığı Şube  Müdürlüğü’nde veteriner hekim olarak göreve başlayan Kaplan, 2021 yılında Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde il müdür yardımcısı oldu. Kaplan evli ve iki çocuk babasıdır.

isa kaplan

ŞANLIURFA TARIM İL MÜDÜRÜ MURAT ÇAKMAK GÖREVİNDEN AYRILDI YERİNE HALİT ŞITIL ATANDI!

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Çakmak, görevinden ayrılırken yerine aynı kurumdan Müdür Yardımcısı Halit Şıtıl getirildi. Murat Çakmak, 2016 yılından buyana Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yapıyordu. 

halit şıtıl

DÜZCE TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNE BURSA ŞUBE MÜDÜRÜ ESRA UZUN ATANDI!

Muhtar, mühendis ve siyasi abilerin üretim başarısı Hüyük Çileği AB coğrafi işaret tescili yolunda! Muhtar, mühendis ve siyasi abilerin üretim başarısı Hüyük Çileği AB coğrafi işaret tescili yolunda!

Uzun bir süredir atama yapılmayan Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne ise Bursa Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Esra Uzun atandı.

esra uzun

TUNCELİ TARIM İL MÜDÜRÜ SAADETTİN TAŞKESEN GÖREVDEN ALINDI YERİNE YAVUZ SUAT PALA ATANDI!

Tunceli Tarım ve Orman İl Müdürü Saadettin Taşkesen görevden alındı yerine aynı il müdürlüğünden Gıda ve Yem Şube Müdürü Yavuz Suat Pala atandı. Saadettin Taşkesen, geçtiğimiz yılın Ocak ayında Tunceli Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atanmıştı. Taşkesen’in görevden alındığının öğrenilmesiyle birlikte Dersimli üreticilerin İl Müdürlüğünün önünde açıklama yaparak kararın gözden geçirilmesini istemeleri dikkat çekti. 

yavuz suat pala