Dana ve kuzu kesim fiyatları bu hafta artmadı! Güncel kesim fiyatları yayınlandı! Dana ve kuzu kesim fiyatları bu hafta artmadı! Güncel kesim fiyatları yayınlandı!

TİGEM, Türkgeldi ve Anadolu Tarım İşletmelerinde mecburi kesime tabi tutulan hayvanlardan istihsal edilecek karkas sığır etlerini sakadat ve deri dahil yapılacak ihale ile satışa sunacak. Türkgeldi Tarım İşletmesi 15 ton, Anadolu Tarım İşletmesi ise 6 ton karkas sığır eti satışı yapacak. 

15 TON SIĞIR ETİ 82.5 LİRA MUHAMMEN BEDEL ÜZERİNDEN 7 ŞUBAT'TA YAPILACAK İHALE İLE SATILACAK

Türkgeldi Tarım İşletmesi, işletmedeki mecburi kesime tabi tutulan hayvanlardan istihsal edilecek tahmini 15 ton karkas sığır etini 7 Şubat'ta yapılacak ihale ile 82.50 TL muhammen fiyatla satışını yapacak. 15 ton karkas sığır eti satış ihalesi 7 Şubat'ta Türkgeldi Tarım İşletmesi Müdürlüğü ihale salonunda yapılacak. 

6 TON DİŞİ HAYVAN KARKAS ET 105 LİRA MUHAMMEN BEDEL ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARILACAK

Anadolu Tarım İşletmesi ise 6 ton dişi hayvan etini 9 Şubat'ta yapılacak ihale ile 105 lira muhammen bedel üzerinden satışını yapacak. 9 Şubat'ta yapılacak söz konusu ihale Anadolu Tarım İşletmesi Müdürlüğü ihale salonunda yapılacak. 

UKON'un haftalık yayınladığı bölgeler arası ortalama karkas kesim fiyatları 140 liraya çıkarken, TİGEM'in gerçekleştireceği karkas et satış ihalesinde oluşacak fiyatlar, piyasanın seyri hakkında da bilgi verecek.