Tarımdan Haber, yeni yayın döneminde ülke hayvancılığı için önemli bir hizmeti başlatıyor. Yetiştiricilerin hayvancılıkta karşılaştıkları her türlü soruna karşı alanında uzman ve saha deneyimi olan Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Nurettin Gülşen hocamız yetiştiricilerimizin yanında olacak.

Anasayfamızda 'Yetiştirici Soruyor' bölümünden yetiştiricilerimiz soracak, Prof. Dr. Nurettin Gülşen hocamız cevaplandıracak. Haftalık yazıları ile dikkat çeken Nurettin Gülşen hocamız, bundan böyle süt ve besi hayvancılığında önemli bir yeri olan besleme, besleme hastalıkları ve yemler konusunda saha tecrübesini yetiştiricilerimizle paylaşacak.

Tarımdan Haber'in yeni yayın döneminde başlattığı 'Yetiştirici Soruyor' hizmeti, yetiştiriciler için bir kütüphane görevi de görecek. Yetiştiricilerimizin sorduğu sorular ve Gülşen hocamızın cevapları bir bütün olarak sayfamızda yer alacak. Üreticilerimiz istedikleri zaman soruları ve cevaplarını görebilecekler.

Yetiştirici Soruyor için TIKLAYIN lütfen...