Tarım Kredi’de genel müdür değişti, genel müdür yardımcıları tam zamanlı mesai yapmaya başladılar! Fahrettin Poyraz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile görevden alınmasıyla birlikte yerine atanan Hüseyin Aydın, Merkez Birliği ve iştiraklerin iş ve işlemleriyle ilgili kapsamlı bilgiler almaya devam ediyor. Hüseyin Aydın’ın atanmasıyla birlikte Genel Müdür Yardımcılarının Merkez Birliğinde tam mesai çalışmaya başlamaları da dikkat çekiyor. Fahrettin Poyraz döneminde sadece 3-4 saatlerini kurumda geçiren bazen kuruma dahi uğramayan genel müdür yardımcılarının Hüseyin Aydın ile birlikte tam zamanlı çalışmaya başlamaları görenlerin gözlerini yaşartıyor! 

ŞAHSA TAHSİSLİ MAKAM ARAÇLARINI BÜTÜN İŞLERİNDE KULLANIYORLAR!

Diğer yandan Genel Müdür Yardımcılarının şahsa tahsisli makam araçlarını hafta için hafta sonu fark etmeksizin kurumdaki asli işlerinin dışında bütün özel işlerinde de kullanmaları kurumda tepkileri de beraberinde getiriyor. TK Lojistik’ten iştirakler üstünden kiralanan makam araçları, şahsa tahsis edildiği için Genel Müdür Yardımcıları, 24 saat bu araçları bütün özel işlerinde de kullanabiliyorlar. Bu durum kurumda büyük tepki çekerken, çiftçi kuruluşundaki israfı ve keyfiyeti de gözler önüne seriyor. 

TARIM KREDİ HOLDİNG’DEN YILLIK 80-90 BİNLİK TEMSİL İKRAM KARTI! 

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardımcıları; Ahmet Bağcı, Mehmet Yener, Davut Arpa, Mehmet Okan Ateş ve Ali Rıza Akpınar, aynı zamanda Tarım Kredi Holding Yönetim Kurulu’nda da görev yapıyorlar. Mehmet Okan Ateş Tarım Kredi Holding Yönetim Kurulu Başkanlığını yaparken diğer genel müdür yardımcılarının tamamı yönetim kurulunda üye olarak bulunuyor. Genel Müdür Yardımcıları, bu görevlerinden dolayı da yıllık limiti 80-90 bin lira olan temsil ikram kartı kullanıyorlar. Bunun dışında genel müdür yardımcılarının, maaş, ikramiye, teşvik primi ve huzur hakkı ücretleri de bulunuyor. 

KİMLERİN GÖREVDEN ALINACAĞI ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE BELLİ OLACAK

Yeni Genel Müdür Hüseyin Aydın'ın mevcut genel müdür yardımcılarından hangileri ile çalışıp çalışmayacağı ise önümüzdeki süreçte belli olacak