Tarım Bakanlığında tasarruf çelişkisi! Fotokopi kağıdından tasarruf edilirken 55 makam aracına dokunulmadı! Tarım Bakanlığında tasarruf çelişkisi! Fotokopi kağıdından tasarruf edilirken 55 makam aracına dokunulmadı!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden, KOOPBAKKAL projesi hakkında yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Çiftçilerimizin binbir emekle ürettikleri kaliteli, doğal ürünleri değerinde satın alarak fabrikalarında veya iş ortakları aracılığıyla üreten Tarım Kredi Grubu, bu ürünleri markalaştırıp, Kooperatif Market aracılığıyla tüketiciler ile buluşturmaya devam ederken, uçtan uca üretim zincirinde üretici ve tüketici arasında en güvenilir köprü olma görevini de aralıksız sürdürüyor.

Tarım Kredi Grubu olarak üreticinin ve tüketicinin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdiğimiz KOOPBAKKAL Projesi ile kaliteden ödün vermeden, uygun fiyatla halkımıza sunulan temel tüketim ürünlerinin, Türkiye geneline yaygınlaştırılmasıyla hem tüketicilerimizin uygun fiyatlı ürünlere erişimini kolaylaştırmak hem de bakkal esnafımızın faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla verilen bayilikler kapsamında bakkallarımızın kaliteli ürünü uygun fiyata satmalarını sağlayan yapıya dâhil edilmesi amaçlanmıştır.

2023 yılının sonuna kadar 1.000 noktaya ulaşılması hedeflenen KOOPBAKKAL Projesi kapsamında 23 ilde, 356 noktaya ulaşılmış olup; Afyon, Adana, Amasya, Antalya, Bayburt, Burdur, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Isparta, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Mersin, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas ve Tekirdağ olmak üzere 20 ilde daha KOOPBAKKAL başvuruları alınmaya başlamasıyla birlikte Türkiye genelinde 43 ilde, 1.000 KOOPBAKKAL satış noktası olma yolundaki hedefe doğru emin adımlarla ilerlenmektedir.