Salih Köksal, daha önce 2011/2014 yılları arasında Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak görev yapmıştı. Köksal, ikinci kez Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atandı.

Salih Köksal kimdir?

15.09.1966 tarihinde Tokat Erbaa ilçesinde dünyaya gelen Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal İlk ve Orta öğrenimini Amasya İli Suluova İlçesinde tamamladı. Amasya Gökhöyük Ziraat Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra Kars İli Arpaçay İlçe Tarım Müdürlüğü'nde göreve başladı. Ön Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Aksaray Meslek Yüksek Okulu Süt Ürünleri Bölümü'nde, Lisans eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde tamamladı.

1997-1999 yılları arasında Tekirdağ Çorlu'da Asteğmen olarak askerlik görevini yaptı. Askerlik sonrası Kütahya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde Mühendis olarak, Kars'ta Kontrol Şube Müdürü ve Yalova'da Proje İstatistik Şube Müdürü, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü olarak görev yapan Salih Köksal, 2011-2014 yılları arasında da Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak görev yapmıştı.

Salih Köksal evli ve 2 çocuk babasıdır.