Konya'nın önde gelen tarım makineleri üreticisi Sürüm Tarım Makineleri firması bu yıl 16'ıncısı düzenlenen Konya Tarım Fuarı'nda en çok konuşulan firmalar arasında olmayı başardı.

Memleket gazetesinden İbrahim Güldağ'ın haberine göre, ürettiği tarım makineleriyle iddialı olduğunu her zaman ortaya koyan Sürüm Tarım Makineleri bu yıl da kendisinden bekleneni yaptı. Konya 16'ıncı Uluslar arası Tarım Fuarı'nda yer alarak ürünlerini misafirlere sergileyen Sürüm Tarım Makineleri, Konya'yı en iyi şekilde temsil etmeyi başardı.

Sürüm Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Hasan Hüseyin Bardakçı, Genel Müdür Mustafa Bardakçı ve Satış Müdürü Hasan Bardakçı, bu yıl fuarın diğer yıllara göre daha kalabalık ve bereketli geçtiğinin altını çizdiler. Genel Müdür Mustafa Bardakçı, Sürüm Tarım Makineleri, hakkında bilgi vererek, “ Konya'dan Dünya'ya yayılan, azimle, inançla ve sabırla kat edilen 45 başarılı yılı geride bıraktık.

Ülkemizin kendi sektöründeki gururu Sürüm Tarım Makinaları 1967 yılında ticari hayata adım atan ve bugün itibariyle Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan firmamız kendi sektöründe renkli, yenilikçi ve güçlü simalardan biri konuma gelmeyi başardı. Son yıllarda kurumsallaşma yönünde ciddi aşamalar kat eden Sürüm Tarım Makinaları yurtiçi pazarlarının yanı sıra Avrupa ve Orta Doğuya yaptığı ihracatlarla yarım asırlık tecrübesini uluslar arası arenaya taşımaktadır.

Sürekli gelişim, değişmez kalite yaklaşımı ve müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen firmamız kurulduğu günden buyana hep daha iyiyi hedefledi. “Sürüm” markası çayır ve yonca biçme makinaları, ot toplama tırmıkları ve rotovatör üretiminde, kalite ve ürün çeşitliliğiyle sektöre yepyeni bir soluk ve anlayış getirdi. Firmamız yonca, fiy ve besi yemlerinin biçilmesi, düzeltilmesi ve toplanma süreçlerini kusursuz bir şekilde birbirine bağlayan komple bir hayvan yemi hasat zinciri sunmaktadır” dedi.

FUAR BEREKETLİ GELDİ

16'ıncı Tarım Fuarı'nı değerlendiren Mustafa Bardakçı, bu yıl diğer yıllara oranla bir adım oranla daha kalabalık ve bereketli geçtiği yorumunu yaptı. Fuarların her yıl ilgi çekerek büyüdüğünü dile getiren Bardakçı, “Fuardan bu yıl oldukça memnun kaldık. 5 gün boyunca standımızı gezen misafirlerden hep olumlu yorumlar ardık. Alışverişlerimiz de gayet bereketli geçti. Bundan sonraki yıllarda da Konya Tarım Fuarı'na katılarak firmamızı ve Konyamızı ön plana çıkartacağız” şeklinde konuştu.

TARIMDANHABER