Gübrenin Mercedes'i DAP fiyatı artmayınca organomineral gübre satışları bıçak gibi kesildi! Gübrenin Mercedes'i DAP fiyatı artmayınca organomineral gübre satışları bıçak gibi kesildi!

TARIMDAN HABER ÖZEL / Mehdi Eker döneminde Bakanlığın en değerli bürokratlarından (!) olan Sumaytaoğlu, Millet İttifakının en güçlü Tarım Bakanları arasında ismi şimdiden konuşulmaya başlandı! Sumaytaoğlu’nun CHP'den milletvekili aday adayı olması en çok eski Tarım Bakanlarından Mehdi Eker'i memnun ettiği kaydediliyor!

RAFA KALDIRILAN DOSYALAR EMİN ELLERDE OLACAK! 

Sumaytaoğlu'nun CHP'den milletvekili seçilmesi durumunda AK Parti hükümetleri tarafından rafa kaldırılan Mehdi Eker dönemine ait bütün dosyalar da emin ellerde olmuş olacak! 

CHP MİLLETVEKİLLERİ SUMAYTAOĞLU İLE İLGİLİ BİR ÇOK SORU ÖNGERGESİ VERMİŞTİ!

CHP milletvekilleri, Mehdi Eker ve diğer Bakanlar döneminde TBMM Başkanlığına Erdal Celal Sumaytaoğlu ile ilgili çok kapsamlı soru önergeleri verirken, bu soru önergelerinin bir çoğu da cevapsız bırakılmıştı. Sumaytaoğlu’nun milletvekili seçilmesi durumunda, Bakanlığa kendisi ile ilgili daha önce sorulan ancak cevapsız bırakılan soru önergelerinin akibeti de iyice belirsizleşecek!

MEHDİ EKER'İN YAKIN BÜROKRATI CHP'Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELER TARAFINDAN DA EL ÜSTÜNDE TUTULUYOR!

Mehdi Eker’in sırdaş bürokratı olarak da bilinen Sumaytaoğlu’nun CHP Büyükşehir Belediye Başkanları tarafından da el üstünde tutulması, ne kadar değerli bir bürokrat olduğunu ortaya koymuştu!

SUMAYTAOĞLU 2020'DE MEMURLUKTAN AYRILARAK ÖNCE MANSUR YAVAŞ SONRA EKREM İMAMOĞLU İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA BAŞLADI!

Bekir Pakdemirli’nin Bakanlığı döneminde kendisine muvafakat verilmediği için 2020 yılında memuriyetten istifa eden Sumaytaoğlu, bir süre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile çalıştıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesine transfer olmuştu. Sumaytaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında İSTAÇ Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürütüyor. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hatay Afet Koordinasyon merkezi Samandağ Koordinatörü olarak görev yapan Sumaytaoğlu, memleketi Hatay’dan milletvekili aday adayı oldu.