Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğüne vekaleten atanan Uğur Erdem'in kararnamesinin Genel Müdür Yardımcısı olarak yayınlanması dikkat çekti. Alınan bilgilere göre, Uğur Erdem’in Genel Müdür Yardımcılığı ile ilgili kararnamesinin iki yıldır beklendiği kaydedilirken, atama yazısının vekâleten Genel Müdürlüğe atamasından sonra değiştirilmemesi ise farklı yorumları gündeme getirdi.

Tarım Kredi'nin göz bebeği TARKİM 239 milyon lira zarar açıkladı! Tarım Kredi'nin göz bebeği TARKİM 239 milyon lira zarar açıkladı!

Erdem’in bugün yayınlanan kararnameden sonra Genel Müdür olarak asaleten atamasının zorlaştığı kaydedilirken, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğüne farklı bir ismin gündemde olabileceği ifade ediliyor.

BAKAN ÇALIŞMAK İSTİYORSA YENİDEN GÖREVLENDİRME YAPMASI GEREKİYOR!

Mevcut duruma göre Pazartesi günü Genel Müdür Yardımcılığı tebligatını alacak olan Uğur Erdem’in farklı bir isim düşünülmüyorsa Bakan Yumaklı tarafından yeniden Genel Müdürlüğe vekaleten atanması gerekiyor.

TARIM BAKANLIĞINDA 5 İSMİN DAHA KARARNAMESİ YAYINLANDI!

Diğer yandan vekaleten görev yapan Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Budan, Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Emre Gürçay, Personel Genel Müdür Yardımcısı Seyfullah Arslantürk ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Faruk Fıratoğlu’nun da kararnamesi yayınlandı.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde boş bulunan Genel Müdür Yardımcılığına ise İsmail Bülbül’ün ataması yapıldı.