Tarım ve Orman Bakanlığında uzun bir süredir atama kararnameleri yayınlanmazken, bugünkü Resmi Gazete’de bazı üst düzey bürokratlarla ilgili beklenen kararnameler yayınlandı. Ancak uzun bir süredir beklenilmesine rağmen Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan başta olmak üzere Kirişçi tarafından yapılan atamaların kararnamelerinin yayınlanmaması dikkat çekiyor. 

TARIM BAKANLIĞINDA KİMLER GÖREVDEN ALINDI HANGİ GENEL MÜDÜRLÜKLERE ATAMA YAPILDI? 

GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRÜNÜN BEKLENEN KARARNAMESİ YAYINLANDI

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğüne geçtiğimiz Nisan ayında Harun Seçkin’in görevden alınmasıyla birlikte yerine atanan ve 5 aydır bu görevi vekâleten yürütün Durali Koçak’ın kararnamesi bugün Resmi Gazete’de yayınlandı. 

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCILARININ KARARNAMELERİ YAYINLANDI

Tarım ve Orman Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılıklarına geçtiğimiz Nisan ayında atanan ve 5 aydır görevlerini vekâleten yürüten Yasin Hakkı Kocaman ile Atilla Bektaş’ın kararnameleri de bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı. 

GÖREVDEN ALINAN DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR GENEL MÜDÜRÜNÜN KARARNAMESİ YAYINLANDI

Geçtiğimiz Temmuz ayında görevden alınan Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez’in görevden alınmasıyla ilgili kararname bugün yayınlandı. 

TMO YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİNE ATAMA 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) açık bulunan yönetim kurulu üyeliklerine Mustafa Alpaslan ve Nebi Çelik atandı. 

TİGEM GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI GÖREVDEN ALINDI

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Genel Müdür Yardımcıları Ali Osman Kıyak, Sait Kocabay ve Ertuğrul Anbar görevden alındı. Ertuğrul Anbar aynı zamanda TİGEM Yönetim Kurulu üyeliğinden de alındı. 

ORMAN GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI GÖREVDEN ALINDI

Orman Genel Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcıları Hayati Özgür, Mustafa Özkaya ile İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman görevden alındı. 

3 TARIM İL MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Denizli Tarım ve Orman İl Müdürü Yılmaz Erkaya, Çorum Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı ile Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Necdet Çiçek görevden alındı. 

BÖLGE MÜDÜRÜ DE GÖREVDEN ALINDI

Resmi Gazete’de bugün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Tarım ve Orman Bakanlığı 7’nci Bölge Müdürü Turgut Çangır da görevden alınanlar arasında yer aldı.