MİLLİ GAZETE'den Sadettin İnan'ın haberine göre, Tarım Bakanlığında deprem! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, pide lahmacun skandalını fırsat bilerek Bakan Yardımcılığı döneminde anlaşamadığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Durali Koçak’ı görevden alarak yerine yaptığı atama Bakanlıkta şok etkisi yaptı.

Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları... Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları...

GÖREVDEN ALINAN İSİMLERİN YERİNE YAPILAN ATAMALAR ŞOK ETKİSİ YAPTI!

Tarım ve Orman Bakanlığında; Gıda ve Kontrol Genel Müdürü, Tarım Reformu Genel Müdürü, Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı ve Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı görevden alındı. Bakanlığın önemli birimlerinde görevden alınan genel müdür ve genel müdür yardımcılarının yerlerine yapılan atamalar ise şaşkınlıkla karşılandı.

PİDE LAHMACUN SKANDALININ FATURASI GENEL MÜDÜRE KESİLDİ!

Tarım ve Orman Bakanlığında pide lahmacun skandalının faturası Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Durali Koçak’a kesildi. Skandal pide lahmacun talimatında imzası bulunmamasına rağmen Durali Koçak görevden alınarak yerine Bitki Sağlığı ve Karantina Daire Başkanı Ersin Dilber atandı.

SKANDAL TALİMATTA İMZASI BULUNAN GENEL MÜDÜR YARDIMCISI DA GÖREVDEN ALINDI

Skandal pide lahmacun talimatını 81 Tarım İl Müdürlüğüne gönderen Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Arap’ta görevden alındı.

durali koçak

YUMAKLI PİDE LAHMACUN SKANDALINI FIRSAT BİLDİ 'YOKUŞALİ’Yİ GÖREVDEN ALDI!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın skandal talimatta imzası bulunmamasına rağmen Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Durali Koçak’ı görevden alması dikkat çekerken, Yumaklı’nın Bakan Yardımcılığı döneminde de Durali Koçak ile anlaşamadığı, pide lahmacun skandalını da gerekçe göstererek görevden aldığı kaydediliyor. Yumaklı’nın Bakan Yardımcılığı döneminde bazı taleplerinin yerine getirilmemesinden dolayı kurum içi toplantılarda Durali Koçak ile ilgili olarak ‘Durali Yokuşali’ şeklinde eleştirilerde bulunduğu ifade ediliyor.

DURALİ KOÇAK’IN YERİNE ATANAN İSİM DİKKAT ÇEKTİ!

Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünde görevden alınan Durali Koçak’ın yerine aynı birimde Bitki Sağlığı ve Karantina Daire Başkanı Ersin Dilber’in atanması da dikkat çekti. Bekir Pakdemirli’nin Bakanlığı döneminde Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atanmasına rağmen dönemin Genel Müdürü Fuat Fikret Aktaş tarafından uzun süre göreve başlatılmamıştı. Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü gibi stratejik bir birimin başına Durali Koçak gibi alanına hakim bir ismin görevden alınarak yerine ziraat mühendisi Ersin Dilber’in atanması Bakanlıkta şok etkisi yaptı.

Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Selman Ayaz’da görevden alındı.

TARIM REFORMU GENEL MÜDÜRÜ DE GÖREVDEN ALINDI YERİNE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ATANDI

Diğer yandan Bakanlığın en önemli stratejik birimlerinden olan Tarım Reformu Genel Müdürü Burhan Demirok’ta görevden alınarak yerine Genel Müdür Yardımcısı Osman Yıldız atandı. Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Cuzoğlu da görevden alınarak Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Kilci ile Abdullah Karabulut atandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KORUMALARININ SALONDAN ÇIKARDIĞI İSİM BİTKİSEL ÜRETİMDE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI YAPILDI!

Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcısı Ercan Tüktemel de görevden alınarak yerine İhsan Emiralioğlu atandı. İhsan Emiralioğlu, Kahramanmaraş Tarım ve Orman İl Müdürlüğü döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir’deki bir programında, Erdoğan’ın korumaları tarafından akreditesinin bulunmadığı gerekçesiyle toplantı salonundan çıkarılmıştı.

HAYVANCILIK GENEL MÜDÜR YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI YERİNE DAİRE BAŞKANI ATANDI

Yine Hayvancılık Genel Müdürlüğünde de Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Koçak görevden alınarak yerine Daire Başkanı Emre Gürçay atandı. Gürçay’ın da bu göreve atanması dikkat çekti.

REHBERLİK VE TEFTİŞ BAŞKANI DA GÖREVDEN ALINDI

Rehberlik ve Teftiş Başkanı Recep Temiz de görevden alındı. Temiz’in yerine Yusuf Erkan Özçelik getirildi.

antalyalı

TKDK BAŞKANI DA GÖREVDEN ALINDI YERİNE 2018'DE GÖREVDEN ALINAN ANTALYALI YENİDEN BU GÖREVE ATANDI!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkan vekili Serkan Doğan görevden alınarak yerine Ahmet Abdullah Antalyalı getirildi. Antalyalı Fakıbaba'nın Tarım Bakanlığı döneminde görevden alınmıştı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla görevden alınan Antalyalı'nın yeniden aynı göreve getirilmesi dikkat çekti. 

İŞTE BAKANLIKTA GÖREVDEN ALINAN VE ATAMASI YAPILAN İSİMLERİN TAM LİSTESİ...

bakanlık liste