'Fikrin Varsa Söyle' isimli proje öneri sistemi hakkında bir açıklama yapan Müsteşar Mehmet Hadi Tunç, Bakanlık personeline seslenerek, “Fikrin hiyerarşisi olmaz. Bu anlayışla fikir, öneri ve proje çalışmalarınızı destekliyoruz. 'Fikrin Varsa Söyle Proje Öneri Sistemi' ile siz kıymetli çalışma arkadaşlarımıza öneri ve fikirlerinizi paylaşma ve proje oluşturma imkanı sunuyoruz. İstişareyi ve 'akıl akıldan üstündür'ü esas alan bir yaklaşımla diyoruz ki 'Siz tarım için ortaya bir fikir, bir tohum atın, o fikir tohumlarını büyütmek için her türlü desteği biz verelim" dedi.

SAKLI TUTULAN FİKİRLERİ HİÇ BİR DEĞER İFADE ETMEZ

Tohumun içinde ne kadar çok bereket taşırsa taşısın toprakla, suyla buluşmadığı müddetçe çimlenmeyeceğini, saklı tutulan fikirlerinde ne kadar büyük olursa olsun paylaşılmadığı müddetçe hiçbir değer ifade etmeyeceğinin altını çizen Tunç, tarım için eli nasır tutana da eli kalem tutana da çağrıda bulundu.

PERSONEL HER AŞAMASINDA BİLGİLENDİRİLECEK

Tunç, şunları kaydetti: “Bütün ilerlemeler, gelişmeler önce fikir üretmeyle başlar. Tarım için fikriniz varsa bizim de size desteğimiz var. Yeter ki ana fikri ülke tarımının gelişimi, üreticimizin refah seviyesinin artışı ve milletimin geleceğe olan güveninin katlanışı olsun.

Bu bağlamda siz değerli Bakanlık personelimizden gelecek fikir/proje teklifleriniz oluşturulacak değerlendirme platformunda titizlikle ele alınacak ve incelenecektir. Uygun görülen fikir/proje teklifleri ile ilgili bir yol haritası çizilecek ve siz değerli personelimiz proje sürecinin her aşaması hakkında bilgilendirileceksiniz."

TARIMDANHABER