GECENİN GEÇ SAATLERİNE KADAR ÇALIŞIYOR

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olmasından buyana Belediye Başkanlığı dönemindeki gibi, şafak vakti göreve başladığı ve gecenin geç saatlerine kadar toplantılar gerçekleştirdiği kaydedildi.

ATAMALAR İÇİN DÜĞMEYE BASACAK

Haberde, Fakıbaba'nın ülke tarımının gelişmesi için yoğun çaba sarf ettiğine dikkat çekilerek, “Fakıbaba, bayram sonunda atamalar için düğmeye basacak ve kendi ekibini kurmuş olacak" denildi.

GENEL MÜDÜRLER DEĞİŞECEK

Edinilen bilgilere göre Bakan Fakıbaba, şube müdürlükleri ve daire başkanlıklarının yanı sıra Genel Müdürlük düzeyinde de atamalar gerçekleştirecek.

ÖNEMLİ GÖREVLER VERECEK

Bakan Fakıbaba'nın, kendisine yakın birkaç isme önemli görevler vereceğine işaret edilen haberde, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve Personel Genel Müdürlüğüne Belediye Başkanlığı dönemindeki ekibinde yer alan Şanlıurfalı isimlere görev vereceği ileri sürüldü.

MEVCUT URFALILARIN DURUMU NE OLACAK?

Atamalar öncesinde gözler, Bakan Faruk Çelik'in döneminde atamaları gerçekleşen Urfalı bürokratlara çevrildi. Urfalı bürokratların durumunun ne olacağı merak konusu oldu. MEDYAURFA.COM editörlerinin edindiği bilgilere göre, Urfalı bürokratlar bakanlıkta kalacak fakat bir kısmının görev değişecek.

BAKANLIKTAKİ URFALI SAYISI ARTACAK

Mevcut Urfalı bürokratların bakanlıkta görevlerine devam etmesi ve yenilerinin de göreve başlamasıyla birlikte, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Fakıbaba ile birlikte Şanlıurfalı bürokratların sayısının artacağına işaret edildi.