Tarım ve Orman Bakan Yardımcı Veysel Tiryaki’nin Bakanlıktaki asli görevlerini bir tarafa bırakarak şimdiden yerel seçim çalışmalarına başlaması dikkat çekti.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki ile bir görüşme gerçekleştirdi. Gökçek ve Tiryaki'nin, yerel seçimlere yaklaşık 9 ay kala bir araya gelmeleri dikkat çekti.

VEYSEL TİRYAKİ GÖKÇEK'E TEŞEKKÜR ETTİ

Medya Ankara'nın haberine göre Veysel Tiryaki, görüşme hakkında sosyal medya hesabından şu şekilde bir paylaşımda bulundu: "Önceki dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek ile görüştük. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ederim."

Tarım Kredi’de şimdi de yağ skandalı! 2500 ton ham yağ kayıp! Tarım Kredi’de şimdi de yağ skandalı! 2500 ton ham yağ kayıp!

BİR PAYLAŞIM DA GÖKÇEK YAPTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı, eski Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi ziyaret ettim... İyi hasret giderdik."

Veysel Tiryaki'nin yerel seçimlere kadar Bakan Yardımcılığı görevini yürüteceği, yerel seçimlerde kesin aday olacağı konuşulurken, Gökçek ile yaptığı görüşme bu iddiaları kuvvetlendirdi.