Şirket 2022'de ihracat yaptığı ülke sayısı 47’ye ulaştırırken, 62 milyon dolarla süt ve süt ürünlerinde bugüne kadarki en yüksek ihracatı gerçekleştirdi.

Tarım Kredi’de şimdi de yağ skandalı! 2500 ton ham yağ kayıp! Tarım Kredi’de şimdi de yağ skandalı! 2500 ton ham yağ kayıp!

Sütaş bu sonuçla Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından hazırlanan '2022 Yılı-Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı' listesinde de 469'uncu sırada yer aldı.

Sütaş, 2022'de kurduğu yeni bağlantılarla ihracat gerçekleştirdiği ülkelere Sırbistan, Suudi Arabistan, İsviçre, Çin, Güney Kore, Pakistan, Özbekistan, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Nijerya ve Maldivler’i de ekledi.

Sütaş; Avrupa Birliği, İngiltere ve Balkan ülkelerinde tüketici ürünlerinde olduğu kadar endüstriyel ürünler pazarında da kurduğu yeni bağlantılar ve ürettiği inovatif ürünlerle güçlü bir büyüme sergiledi.

MENA (Ortadoğu-Kuzey Afrika) Bölgesi’nde de Irak, İsrail, Ürdün, Libya, BAE ve Umman pazarlarında büyümeye devam ederek bölgeye yönelik ihracatını artırdı.