Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"ABD tarafından Ülkemize yapılan hukuk dışı saldırıları şiddetle kınıyoruz. Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği olarak Devletimizin uygulayacağı politikalara, tasarruflara, verilecek kararlara, her koşulda kayıtsız ve şartsız destek olacağımızı milletimizle paylaşıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği üzere Türk ekonomisinin içerisinde olduğu dar boğazdan ve savaştan galip çıkacağız. Bu yapılan haksız ve hukuksuz ekonomik saldırılara, Hükümetimizin uygulayacağı reform planlarına ve eylem planlarına daima destek verecek ve Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği ve alt birlikler olarak daha çok üreteceğiz. Üreten Türkiye olarak dünyadaki gelişmiş ülkeler arasında hak ettiğimiz yerimizi alacağız.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu büyük Türk Milletimizin birlikte ve tek yürek olarak hareket ederek, vereceği ekonomik mücadelen kısa ve/veya uzun vadede daha güçlü şekilde çıkacağına inancımız sonsuzdur.

Ülkemizin refahı için, daha güçlü bir Türkiye için üretmeye devam edecek, güçlü Türkiye'nin güçlü kararlı ve azimli süt üreticileri olarak bütün dünyaya örnek olacağız. Kamuoyunu yerli ürün ve mamullerini her sektörde ve her alanda kullanmaya davet ediyor, bu hususta birlik, beraberlik ruhu ve Vatan sevgisi sorumluluğuyla Milli Birlik Kampanyasını ilan ediyoruz.

VAKİT ÜRETME VAKTİDİR, VAKİT BİRLİK VAKTİDİR. Milletimizi hep birlikte bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz."

TARIMDANHABER