Bursa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nde yönetim değişikliği yaşandı. Birlik Başkanı Sencer Solakoğlu’nun görevinden istifa etmesinin ardından, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Bülent Tunca atandı.
Solakoğlu, birlik başkanlığından ayrılarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarım ve Orman Politika Kurulu Başkanlığı görevine getirilmişti. Bu gelişmenin ardından Birlik Yönetim Kurulu’nda yapılan görev değişimiyle birlikte başkanlık görevini Bülent Tunca devraldı.
Birlikten yapılan açıklamada, görevi devreden başkana bugüne kadar verdiği emek ve katkılar için teşekkür edilirken, yeni başkan Bülent Tunca’ya görevinde başarı dilekleri iletildi.
Bursa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nde yaşanan bu değişimin, birlik faaliyetleri ve sektör temsilciliği açısından yeni bir dönemin başlangıcı olması bekleniyor.




