Başkan Osman Türkman, seçim sonrası bir teşekkür konuşması yaparak, şunları kaydetti: "Bu gün Gaziantep İlimizin 9 ilçesinin 403 köyünde küçükbaş hayvancılık yapan üyelerimizden 1500'ünün katılımıyla seçimlerimizi gerçekleştirdik. Üyelerimiz soğuk havaya rağmen gelip oylarını kullanarak, bize destek oldukları gibi Birliklerine de sahip çıkmış oldular.

Bir yıldır Birlik başkanlığını yürütmekteydik, bu süreç içerisinde Gaziantep'te Birlik tarihinde yapılmayan projeleri yaptık, üyelerimizin sorunlarının çözümü için durmadan çalıştık, bunun farkına varan üyelerimiz bu gün bize daha büyük destekle ile yeniden 4 yıllığına göreve devam dediler, biz de önümüzdeki 4 yıl süreçte yeni ve büyük projeler ile Gaziantep'te küçükbaş hayvancılığın sorunlarını çözmeye, üreticilerimizin ürünlerini değerlendirmeye, üyelerimizin gelirlerini arttırmaya çalışacağız.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yönetim ve Birlik olarak her daim üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Başta gelip bize destek veren üyelerimiz olmak üzere, bu gün bizi yalnız bırakmayan Mersin, Sinop ve Osmaniye Birlik Başkanlarına, Gaziantep Ziraat Mühendisleri Odası Başkanına, Şehitkamil, Yavuzeli, Araban Ziraat Odası Başkanlarına, Otobüsçüler, Kamyoncular Odası Başkanına, muhtarlarımıza, basın mensuplarına, genel kurulumuzun yapılması için burada görev alan Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline, Güvenlik Güçlerimize ve Birlik personelimize yönetim kurulumuz ve Birliğimiz adına teşekkür ederim. Kaybeden yok, herkes kazandı, Gaziantep kazandı''