İstanbul Zeytinburnu'nda dehşet üstüne dehşet. Yabancı uyruklu kişilerin kaldığı apartmanda sabah saatlerinde kavga çıktı. Yabancı uyruklu biri diğerini öldürüp baltayla kafasını kesip camdan attı.

Mahalleli neler oluyor, diyerek yaşanalara anlam veremeden bu sefer ikinci olay yaşandı. Aynı binadan bir kişi kendini aşağı atarak intihar girişiminde bulundu. Temizlik işçisi ise önce düşeni top sandığını sonra ise bunun bir kesik baş olduğunu kanlardan farketti. 

KESİK BAŞI CAMDAN AŞAĞI ATMIŞ

Seyitnizam Mahallesi Şehit Erkan Alyanak Sokak'ta saat 10.30 sıralarında yabancı uyruklu iki kişi arasında çatı katında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya çıktı. Tartışma alevlenince ikili kavgaya tutuştu. Ardından şahıslardan biri eline geçirdiği baltayla diğerini öldürerek kafasını kesti. Dehşete düşüren olayda şahıs, arkadaşının kafasını çatıdan aşağı attı.

Tarım Kredi’de şimdi de çeltik kavuzu skandalı! 1500 ton çeltik kavuzu kayıp! Tarım Kredi’de şimdi de çeltik kavuzu skandalı! 1500 ton çeltik kavuzu kayıp!

YABANCI DİĞER KİŞİ DE CAMDAN ATLADI

Adam kısa süre sonra kendisini boşluğa bırakarak intihar girişimde bulundu. O sırada sokakta bulunanlar yaşananlar karşısında şok olurken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı adam hastaneye kaldırılırken olayla ilgili çalışma sürdürülüyor.