Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ülke genelinde uyguladığı Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi'ni suistimal ederek, suç işlemek amacı ile örgüt kurmak, örgüt faaliyeti kapsamında rüşvet almak- vermek, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçları kapsamında Ardahan'da başlatılan soruşturma kapsamında 6 ilde başlatılan operasyonda gözaltına alınan 28 kişi, Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş, bunlardan firma yetkilileri başta olmak üzere 16'sı hakkında tutuklama kararı verilmişti.

Bakan Yumaklı'ya besicilerden MASAK tepkisi! Dilan Polat ile aynı kefeye konuluyoruz! Bakan Yumaklı'ya besicilerden MASAK tepkisi! Dilan Polat ile aynı kefeye konuluyoruz!

Genç çiftçi projesindeki büyük yolsuzlukta Bakanlık ayağıyla ilgili olarak henüz bir gelişme yaşanmazken, Ardahan'da yayın yapan yerel haber sitesi 'ardahanhaber.com' şok bir iddiayı gündeme getirdi. Kamuoyunda 'Büyükbaba' olarak bilinen bir siyasetçinin tutuklanma kararı olmasına rağmen kaçak olduğunu ileri sürdü. Bu iddianın ardından şimdi herkes kim bu 'Büyükbaba' sorusunun cevabını arıyor.