Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören'de kurulan tanzim satış çadırını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Havaların çok soğuk gitmesi, güneşin olmaması ve birtakım felaketlerle ister istemez fiyatlarda artış yaşandığına işaret eden Pakdemirli, bunun yanında bazı fırsatçıların fiyatlara etki ettiğini dile getirdi.

Tanzim satış yerlerinin 4 günlük bir organizasyonla hayata geçirildiğini dile getiren Pakdemirli, bu uygulamanın üreticiye karşı yapılmadığını söyledi.

İNTERNETTEN MEYVE SEBZE SİPARİŞİ VERİLEBİLECEK

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, internet üzerinden meyve sebze siparişinin verilebileceğini belirterek, "Vatandaşın evine internetten siparişle meyve ve sebzesini ulaştırıyor olacağız. Türkiye çapında ePttAVM, vatandaşların evine bu süreçte ücretsiz ya da cüzi ücretlerle ürünleri hızlı, ucuz ve kaliteli şekilde taşıyacak” dedi.

Tanzim satış çadırındaki fiyatlar hakkında da açıklamada bulunan Pakdemirli, domatesin 3 lira, patlıcanın 4,5 lira, biberin 6 lira, soğan ve patatesin de 2'şer liradan satışa sunulduğunu bildirdi.

TARIMDANHABER