Girdi maliyetlerinden dolayı sıkıntılı günler geçiren ve basında gerektiği gibi yer bulamamaktan dert yanan besiciden önemli bir talep geldi. Kahramanmaraşlı besici Yakup Konan, FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya’ya seslenerek, İstanbul seçimleri öncesinde Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu gibi canlı yayın talebinde bulunarak, “Gelin Tarım ve Orman Bakanı ile bir çiftçiyi de iki kişilik canlı yayına çıkartın. Üreticinin derdi ne?” dedi. 

İMAMOĞLU-YILDIRIM BENZERİ FORMATTA CANLI YAYIN TALEBİ 

Besici Konan, üreticinin sorunlarının büyük medyada yer bulamadığını belirterek, et pahalandığında üreticinin akıllara geldiğini kaydetti. Hükümetin ithalat politikalarını da eleştiren Konan, İstanbul seçimleri öncesinde günlerce tartışılan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın canlı yayın programını örnek göstererek, FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya’dan benzer formattan bir canlı yayın talebinde bulundu. 

SAHİP ÇIKIN BİZE 

İki kişilik canlı yayına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir çiftçinin çıkarılmasını isteyen Konan, “İstanbul seçimlerinde yaptınız. İki kişilik adayları karşı karşıya konuşturdunuz. Gelin Bakanla bir de beni konuşturun. Bir çiftçiyi konuşturun. Bakalım bu üreticinin derdi ne? Sadece et pahalandı. Bu olmaz sahip çıkın bize. Sahip çıkın bize artık bu millet bitiyor” dedi.