Süleyman Demirel Üniversitesi Tarım Kulübü olarak ulusal çapta bu yıl 2'ncisi düzenlenen Ulusal Tarım Kampında ziraat öğrencileri hem öğrendiler hem de eğlendiler. Eğirdir Bedre Plajında 31 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında yapılan Tarım Kampına, 17 farklı Ziraat Fakültesinden 76 öğrenci katıldı.

'Ziraat Fakültesi öğrencileri tarımsal eğitimi tartışıyor' konulu çalıştayda öğrencilere meyve hasadından aşı yapımına kadar birçok konuda uygulamalı eğitim verildi.

Tarım Kampında, uygulamalı eğitimin yanında öğrencilerin eğlenceli vakit geçirebilmeleri için paintball oyunlarından birçok sportif aktiviteye de yer verildi.

Akşamları ise sahilde nostalji film gösteriminden karaoke ile geceleri de eğlence unutulmadı.

Kampın olmazsa olmazı gençlik konseri ile kamp sona erdi.

Öğrenciler, Tarım Kampına verdikleri destekten dolayı; Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Şerif ÖZONGUN, öğrencilere her konuda desteklerini esirgemeyen Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt Türkve dekan yardımcısı hocalara Tarım Kulübü'nün akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Polat'a veSüleyman Demirel Üniversitesi personeline teşekkür ettiler.