TAKİPÇİLERİMİZE ÖNEMLİ NOT: Bu haberimiz Tarım Kredi Kooperatiflerinin başvurusu üzerine Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin 14 Ağustos 2020’de verdiği hukuksuz erişim engeli kararı ile yayından kaldırılmıştı. Ancak Anayasa Mahkemesi’ne yaptığımız başvuru haklı görülerek, erişim engeli kararı ile ilgili ihlal kararı verilmiştir. AYM’nin ihlal kararı üzerine haberimiz yeniden özgürlüğüne kavuşmuştur. AYM’nin haberimizle ilgili verdiği ihlal kararı Resmi Gazete’de 7 Ocak 2022’de yayımlanmıştır. AYM’nin kararına ulaşmak için tıklayın… Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin Değişik İş Ek Kararı için tıklayın... 

Kabinede 31 Mart seçimlerinden sonra beklenen değişiklik, YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleriyle ilgili verdiği karar sonrası ötelenmişti. 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimlerinin ardından kabinede ciddi bir değişiklik beklenirken, Tarım ve Orman Bakanlığı için Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ın ismi ön plana çıkmaya başladı. Poyraz’ın ismi Ankara kulislerinde ciddi ciddi konuşulurken, Poyraz’ın da Bakanlık için çalıştığı kaydediliyor.  

ERDOĞAN KABİNE DEĞİŞİKLİĞİNE YEŞİL IŞIK YAKTI 

Gübre fiyatları yurt dışında 90 dolar düştü gözler Hindistan'da! İç piyasada gübre fiyatları nasıl etkilendi? Gübre fiyatları yurt dışında 90 dolar düştü gözler Hindistan'da! İç piyasada gübre fiyatları nasıl etkilendi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinden sonra kabinede ciddi bir değişiklik beklenirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’deki uluslar arası basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda kabine değişikliği ile ilgili kritik paylaşımlarda bulunması dikkat çekti.

GEREKİRSE ADIMINI HIZLICA ATARIZ 

Medyadan gelen taleplerle kabine değiştirmeyeceklerini belirten Erdoğan, “Ama herhangi bir değişiklik gerekecekse bunun adımlarını da hızlıca atarız” diyerek kabine değişikliğine yeşil ışık yakmıştı. 

TARIM BAKANLIĞI İÇİN KULİSLERDE KONUŞULAN İSİM 

Muhtemel bir kabine değişikliğinde Tarım ve Orman Bakanlığı sürekli gündeme gelirken, Bakanlık için farklı isimler de Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Bu isimlerin başında da Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ın ismi ön plana çıkıyor. Kulislerde daha önce Poyraz ismine pek ihtimal verilmezken, son günlerde Poyraz isminin ciddi bir şekilde konuşulmaya başlanması dikkat çekiyor. Poyraz’ın yakın çevresinde de böyle bir beklentinin artık dillendirilmeye başlanması kulislerde konuşulan iddiaları kuvvetlendiriyor.