Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları... Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları...

İmza töreninde konuşan Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli, “ESK işçilerinin mali ve sosyal haklarını belirleyen toplu sözleşmemizi bağıtlamış bulunuyoruz. Çalışma hayatı ve Et ve Süt Kurumu çalışanlarına hayırlı olsun. Oldukça kapsayıcı, kuşatıcı iyi bir toplu sözleşme oldu” dedi.

Üyelerimizin hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi bizim asli vazifemiz

Toplu Sözleşme’nin ESK çalışanlarının lehine sonuçlanması için yoğun şekilde çalıştıklarını ve sonunda önemli kazanımlar elde ettiklerini vurgulayan Çukutli, "üyelerimizin hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi bizim asli vazifemiz. Bu noktada TÜHİS ve ESK yetkililerinin bizlerle aynı hassasiyete sahip olması ve aynı duyarlılıkla duruş sergilemesi bizim için son derece önemliydi. Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini bu karşılıklı hassasiyetten hareketle, ortak memnuniyet paydasında sona erdirip, bugün imza altına almış olmaktan büyük mutluluk duyuyor, mücadele süreci içinde yer alan, genel başkan yardımcılarıma, şube başkanlarıma ve temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. 18. dönem toplu sözleşmemiz tüm taraflara hayırlı olsun” diye konuştu.