Konya Şeker tarafından üretilen ürünleri çatısı altına toplayan Torku'nun iflas ettiğine yönelik haberlere markadan yanıt geldi.

Çiftçi markası olan Torku'nun iflas ettiği iddiaları sosyal medya da gündem oldu. 23 Haziran seçimlerinin ardından iflasını ilan edeceği söylenen marka ortaya atılan iddiaları açık bir şekilde yalanladı.

'BİR KISIM TORKU MARKASINI HAZMEDEMİYOR'

Sosyal medyada dolaşan, Torku markasının iflas ettiği ve iflasını da 23 Haziran İstanbul seçimlerinden sonra açıklayacağı haberlerine Torku'dan açıklama geldi.Torku'nun resmi Twitter hesabından söz konusu iddialarla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Siz değerli Torku tüketicilerinin bize olan güvenini sarsmaya yönelik kasıtlı olarak çıkarılan asparagas haberlerin sonuncusu, Torku'nun iflas açıklayacağına dair yapılan sistematik yayınlardır. Ne bir hat durdu ne de bir kişi işinden oldu. İSO 500'de 1 fabrikamız varken şimdi 4 fabrikamız oldu. Bir kısım ısrarla çiftçinin 45 tesisi ve Torku gibi markası olmasını hazmedemiyor. Tüketicilerimizden ricamız dedikodulara prim vermeyiniz."