Polatlı'da köylüler TOKİ’ye karşı hukuk mücadelesini kazandı! Köy gelişim alanındaki araziler yağmalanamayacak! Polatlı'da köylüler TOKİ’ye karşı hukuk mücadelesini kazandı! Köy gelişim alanındaki araziler yağmalanamayacak!

İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinde, seçim skandalı patlak verdi. İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, denetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz yıl yapılan seçimle göreve gelen Ferhan Eroğlu’nun Birlik mevzuatlarına aykırı bir şekilde seçildiğini tespit etti.

Ferhan Eroğlu’nun SOYBİS sistemine kayıtlı olmadığı ve genel kurul toplantısına katılma şartlarını taşımadığı halde seçimlere katılarak birlik yönetim kurulu başkanı seçildiğini tespit eden denetim kurulu üyeleri, Birlik mevzuatına aykırı bir şekilde bu göreve seçilen Eroğlu’nun görevden alınması için İzmir Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bir dilekçe ile başvurması dikkat çekti.

Birlik Yönetim Kurulu üyelerini de göreve davet eden Denetim Kurulu üyeleri, Ferhan Eroğlu’nun acilen görevden alınması ile ilgili 7 maddelik bir talep sundu.

birlik seçim