TAKİPÇİLERİMİZE ÖNEMLİ NOT: Bu haberimiz Tarım Kredi Kooperatiflerinin başvurusu üzerine Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin 14 Ağustos 2020’de verdiği hukuksuz erişim engeli kararı ile yayından kaldırılmıştı. Ancak Anayasa Mahkemesi’ne yaptığımız başvuru haklı görülerek, erişim engeli kararı ile ilgili ihlal kararı verilmiştir. AYM’nin ihlal kararı üzerine haberimiz yeniden özgürlüğüne kavuşmuştur. AYM’nin haberimizle ilgili verdiği ihlal kararı Resmi Gazete’de 7 Ocak 2022’de yayımlanmıştır. AYM’nin kararına ulaşmak için tıklayın… Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin Değişik İş Ek Kararı için tıklayın... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİLGEM Projesinin 4. gemisi olan "TCG Kınalıada'nın (F-514) Hizmete Giriş Töreni" ve "Pakistan MİLGEM Korvet Projesi 1. Gemi Sac Kesme Töreni"ne katılmak üzere Üsküdar Kısıklı'daki konutundan ayrıldıktan sonra Tarım Kredi Kooperatif Market Kısıklı Şubesine uğradı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile bir süre alışveriş yapan Erdoğan, reyonlardaki ürünleri tek tek inceledi.

Tarım Bakanı Yumaklı: Gıda sahtekarı 159 firmayı savcılığa şikayet ettik! Kim bu firmalar? Halktan neden gizleniyor? Tarım Bakanı Yumaklı: Gıda sahtekarı 159 firmayı savcılığa şikayet ettik! Kim bu firmalar? Halktan neden gizleniyor?

Markette alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, burada bulunan çocuklara da aldığı çikolataları ikram etti. Market çalışanlarıyla da sohbet eden Erdoğan, aldığı ürünlerin kasadan geçirerek ücretini ödedi. Daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Erdoğan, marketten programına devam etmek üzere ayrıldı.

Erdoğan'ın Tarım Kredi Kooperatif Market ziyareti Tarım Kredi üst yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Erdoğan'ın market ziyaretini twitter hesabından Erdoğan'ı etiketleyerek paylaştı. Tarım Kredi Yönetiminin market ziyaretine gösterdikleri hassasiyet, çiftçiye kanunsuz bir şekilde uygulanan tarımsal kredilerde yaşanan yüksek faiz sorununu akıllara getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın market ziyaretine bu kadar hassasiyet gösteren Tarım Kredi üst yönetimi, keşke bu hassasiyeti çiftçiden kanunsuz bir şekilde alınan faizler konusunda da gösterip konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a götürerek çözebilseydi.