ÖZEL HABER

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, büyük bir çiftçi organizasyonuna hazırlanıyor. En son 2005'de Manisa'da ve 2006'da Ordu'da fındık mitingi yapan Türkiye Ziraat Odaları Birliği, 11 yıl sonra çiftçileri Ankara'da toplayacak.

Çiftçiler, 14 Mayıs'ta 'Dünya Çiftçiler Günü' dolayısıyla Ankara'da Tandoğan Meydanı'nda toplanacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği'nin önderliğinde yapılacak buluşmada, Mustafa Ceceli ile Sevcan Orhan konser verecek.

BÜTÜN TEŞKİLATA YAZI GÖNDERİLDİ

Ankara'da yapılacak buluşmaya katılımın fazla olması için bütün teşkilata yazı gönderilerek, çiftçiler davet edildi. Ankara'daki buluşmanın bütün masraflarını odalar kendileri karşılayacak.

Dünya Çiftçiler Günü, her yıl kutlanmasına rağmen TZOB'un ilk kez böyle bir organizasyon tertip etmesi dikkat çekti. Dünya Çiftçiler Gününü, bugüne kadar basın toplantısı, salon toplantısı veya bildiri yayınlayarak kutlayan TZOB, ilk kez böyle bir buluşma organize etmiş olacak.

ÇİFTÇİ ANKARA'DA EĞLENECEK!

'Çiftçimiz ürettikçe Türkiye güçlenecek' sloganı ile yapılacak buluşmada, tarlasından getirilen çiftçi, verilecek konserlerle Ankara'da eğlendirilecek.

TARIMDAN HABER