Çankaya'da geçtiğimiz günlerde bir otelde yapılan olağan genel kurulda en fazla oyu olarak Ankara Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına seçilen Hüseyin Tanrıverdi ve ekibi, düzenlenen bir törenle görevi devraldı. 6 yıldır aralıksız sürdürdüğü oda başkanlığı görev süresini tamamlayan Doç. Dr. Oytun Okan Şenel, bayrağı meslekte bir hayli tecrübesi bulunan Veteriner Hekim Hüseyin Tanrıverdi'ye devretti.

24 SAAT TELEFONLARIMIZ AÇIK

Devir teslim töreni sonrasında açıklamalarda bulunan çiçeği burnundaki oda başkanı Hüseyin Tanrıverdi, ayrım yapmadan yeni dönemde tüm meslektaşlarına eşit mesafede yaklaşacağını açıklayarak, “Şahsımı ve yönetim kurullarında arkadaşlarımızı bu göreve getiren tüm üyelerimize ve veteriner hekim camiamıza teşekkür ediyorum. Oy tercihini bizden yana kullanmayan değerli meslektaşlarıma da hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit mesafede yaklaşacağımı da bildirmek istiyorum. Gönlümüz de telefonlarımız da herkese 7/24 açık olacak" dedi.

''Veterinerlerin sorunları var. Bu sorunları biliyoruz''

Odayı kapsayan Ankara, Çankırı ve Kırıkkale illerindeki tüm meslektaşlarının sorunlarıyla birebir ilgileneceğinin sözünü de veren Tanrıverdi, “Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın dertlerini ve sorunlarını biliyoruz. Bunları çözebilmek için gerekli adımları atmaya başladık. Devleti yöneten yetkililerle sık sık görüşme halinde olacağız. Biz her ne kadar belirli bir mesleği temsil eden sivil toplum kuruluşu olsak da kamusal niteliğimizin de gereği olarak ülkemizin içinde bulunduğu durumlara duyarsız kalmayacağız. Ve görüşlerimizi kamuoyuyla sık sık paylaşacağız" diye konuştu.

HAYVANCILIK ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİLECEK

Yeni başkan Tanrıverdi, yetki alanlarındaki 3 ilde hayvancılık politikalarını ve çalışmalarını yakından takip edeceklerinin sözünü de vererek, “Halkımızın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için çaba sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.

TARIMDANHABER