ABD'nin Ürdünün kuzeydoğusunda, Suriye sınırına yakın bir bölgede yer alan Tower 22 adlı üsse gece saatlerinde SİHA saldırısı düzenlendi. Saldırıyı herhangi bir devlet, grup veya örgüt üstlenmezken ABD Başkanı Biden çıldırdı.

Biden, saldırının Irak ve Suriye’de faaliyet gösteren İran destekli gruplar tarafından gerçekleştirildiğini söyledi

EN AZ 34 ASKER YARALANDI

Ürdün'de Suriye sınırına yakın bir bölgedeki ABD üssüne yapılan silahlı insansız hava aracı (SİHA) saldırısında en az 3 ABD askeri öldü. Saldırıda, en az 25 ABD askeri yaralandı. CBS televizyonu ise yaralı sayısını 34 olarak duyurdu. 

CENTCOM SALDIRIYI DOĞRULADI

ABD Başkanı Joe Biden saldırıyı İran destekli militan grupların yaptığını ve uygun zamanda hesabının sorulacağını söyledi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Ürdün’ün Suriye sınırında bir ABD karakoluna SİHA ile yapılan saldırıda 3 ABD askerinin öldürüldüğünü en az 25 askerin yaralandığını bildirdi.

PENTAGON AÇIKLADI... 3 ASKER ÖLDÜRÜLDÜ

Pentagon'dan yapılan yazılı açıklamaya göre Austin, Ürdün'ün kuzeydoğusunda, Suriye sınırına yakın bölgede görevlendirilen ABD ve Koalisyon güçlerine dün gece düzenlenen saldırıda 3 ABD askerinin ölmesi ve diğer Amerikan askerlerinin yaralanmasının kendisini öfkelendirdiğini ve derinden üzdüğünü belirtti.

Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları... Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları...