Tokat Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2023 yılı hububat baklagil dane mısır fark desteği ile mazot gübre desteği ödemelerine ait icmalleri 10 Ocak’ta askıya çıkardı.

HUBUBAT BAKLAGİL DANE MISIR FARK DESTEĞİ İCMALLERİNE 17 OCAK'A KADAR İTİRAZ EDİLEBİLECEK!

Tarım Bakanlığının Bitkisel Üretime Dayalı Tarımsal Desteklemeler kapsamında yayınlanan, Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ ile Tokat Merkez ilçe ve diğer ilçelerine ait hububat baklagil dane mısır fark  desteği ödemesine ait hak edişleri gösterir icmallerin üreticilerin kayıtlı oldukları köy ve mahalle muhtarlıklarında 5 gün süre ile askıya çıkarıldığı kaydedilen duyuruda, askıya çıkarılan Tokat Merkez ve muhtelif İlçelerine ait hububat baklagil dane mısır fark desteği ödemesine ait hak edilişleri gösterir icmallere 17 Ocak 2024 günü saat 17:00'ye kadar itiraz edebileceği belirtildi.

Anaç koyun keçi desteği ile ilgili önemli duyuru! 8 Şubat son gün! Anaç koyun keçi desteği ile ilgili önemli duyuru! 8 Şubat son gün!

MAZOT GÜBRE DESTEĞİ İCMALLERİ 5 GÜN ASKIDA KALACAK 20 OCAK'A KADAR İTİRAZ EDİLEBİLECEK!

Diğer yandan mazot gübre desteği icmalleri ile ilgili de bir duyuru yayınlanırken, Bakanlığın Bitkisel Üretime Dayalı Tarımsal Desteklemeler kapsamında yayınladığı, Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ gereği, Tokat Merkez ilçe ve diğer ilçelerine ait mazot gübre desteği ödemesine ait hak edişleri gösterir icmallerin üreticilerin kayıtlı oldukları köy ve mahalle muhtarlıklarında 5 gün süre ile askıya çıkarıldığı belirtildi.

Askıya çıkarılan Tokat Merkez ve muhtelif ilçelerine ait mazot gübre desteği ödemesine hak edişleri gösterir icmallere 20 Ocak 2023 günü saat 17:00 'ye kadar itiraz edebileceği vurgulandı.