TAKİPÇİLERİMİZE ÖNEMLİ NOT: Bu haberimiz Tarım Kredi Kooperatiflerinin başvurusu üzerine Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin 14 Ağustos 2020’de verdiği hukuksuz erişim engeli kararı ile yayından kaldırılmıştı. Ancak Anayasa Mahkemesi’ne yaptığımız başvuru haklı görülerek, erişim engeli kararı ile ilgili ihlal kararı verilmiştir. AYM’nin ihlal kararı üzerine haberimiz yeniden özgürlüğüne kavuşmuştur. AYM’nin haberimizle ilgili verdiği ihlal kararı Resmi Gazete’de 7 Ocak 2022’de yayımlanmıştır. AYM’nin kararına ulaşmak için tıklayın… Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliğinin Değişik İş Ek Kararı için tıklayın... 

Sosyal medyada yapılacak PR çalışması için Kırgızistan’da bu işin eğitimini almış bir personel yüksek maaş ve yüksek nitelikli cihaz ve ekipmanla birlikte göreve başlatılırken, Tarım Kredi Kooperatifleri ve iştiraklerdeki bütün çalışanlar oluşturulan organizasyonla birlikte Fahrettin Poyraz’ın sosyal medyadaki paylaşımlarını beğenip, yorum yapıp, paylaşıp, retweet yapacaklar. 

Tarım Kredi Kooperatiflerinde yaklaşık bir aydır üzerinde çalışılan büyük sosyal medya organizasyonuna, Fahrettin Poyraz’ın Samsun Bölge Birliğinde yapacağı toplantı ile bugün düğmeye basılacak. Genel Müdür Yardımcısı Muaz Saka ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Davut Arpa başkanlığında, TARNET ve Basın Müdürü Serkan Fidan’ın öncülüğünde bir aydır yürütülen çalışma kapsamında Merkez Birliği, Bölge Birlikleri, kooperatifler ve iştiraklerde bütün çalışanlar, büyük sosyal medya organizasyonuna kanalize edilecek.

HER BÖLGEDE SORUMLULAR BELİRLENDİ 

Bunun için her bölgede sorumlular belirlenirken, iştirak ve bölgelerde de personeller görevlendirildi. Bölge ve iştiraklerde belirlenen personeller ile bölge sorumluları, kendi bölgelerindeki çalışanların Genel Müdürün sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarına destek verip vermediklerini takip ederek Merkez Birliğine rapor edecekler. 

KIRGIZİSTAN'DA EĞİTİM ALMIŞ SOSYAL MEDYA UZMANI GÖREVE BAŞLATILDI 

Genel Müdür Fahrettin Poyraz’ın sosyal medya hesaplarında yapılacak PR çalışması için Kırgızistan’da eğitim almış bir sosyal medya uzmanı geçtiğimiz hafta yüksek maaş ve yüksek nitelikli cihaz ve ekipmanla birlikte göreve başlatıldı. Kırgızistan’dan getirilen sosyal medya uzmanı, sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımların ölçümlerini yaparak, kullanılacak materyalleri hazırlayacak.  

SOSYAL MEDYA DESTEĞİ ÇALIŞANLARIN ÖNCELİKLİ İŞLERİ ARASINDA OLACAK 

Tarım Bakanı Yumaklı’dan Ramazan Bayramı mesajı Tarım Bakanı Yumaklı’dan Ramazan Bayramı mesajı

Tarım Kredi Kooperatiflerinin PR’ından ziyade Fahrettin Poyraz’ın PR’ının yapılacağı sosyal medya organizasyonundan nasıl bir sonuç alınacağı merak edilirken, Merkez Birliği ve Bölge Birlikleri başta olmak üzere kooperatifler ve iştiraklerdeki bütün çalışanların mevcut işlerinin yanı sıra bugünden itibaren Genel Müdürün sosyal medyada yaptığı paylaşımlarına destek vermekte öncelikli işleri arasında olacak. 

NOT: Siz değerli takipçilerimizin yaptığı yorumlar bahane edilerek haberlerimize Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından erişim engeli getirildiği için söz konusu habere yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Haber değeri taşıyan yorumlar değerlendirilerek daha sonra haberleştirilecektir.