Milli Gazete'nin haberine göre, mutfakların vazgeçilmezi ayçiçek yağı fiyatı birçok markette yeniden zamlandı. Zincir marketlerin birçoğu raflarında sıvı yağların fiyatlarını güncellemeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da ucuz bulduğu Tarım Kredi ayçiçek yağı fiyatları ile şaşırttı... Sıvı yağ fiyatları karşısında zorlanan vatandaş ayçiçek yağı fiyatı değişimlerine yetişemiyor. Ayçiçek yağı fiyatları için indirim kovalayan vatandaş aradığı indirimi maalesef bulamıyor. Geçtiğimiz haftanın ayçiçek yağı fiyatları ile yeni haftanın ayçiçek yağı fiyatları birbirini tutmuyor. BİM, A101 ayçiçek yağı fiyatları yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ucuz bulduğu Tarım Kredi Kooperatif Market ayçiçek yağı fiyatları ile vatandaşı hayrete düşürüyor.

AYÇİÇEK YAĞI SATIŞI SINIRLANDIRILDI

İlk şubesini 2017 yılında fiyat dengesini sağlamak amacıyla açan Tarım Kredi Kooperatif Market ayçiçek yağı fiyatları diğer zincir marketlere rağmen daha pahalı olması düşündürüyor. Ayçiçek yağı satışı yapan Tarım Kredi Market’in bir şubesinde raflara, “Değerli müşterimiz sıvı yağ alım çeşitlerimiz 1 adetle sınırlıdır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” uyarısı asıldı. Öte yandan, Tarım Kredi Market’in ürünlerini de çevrimiçi olarak satan PTTAVM sitesinde ise ayçiçek yağı bulunmaması dikkat çekti.

TARIM KREDİ AYÇİÇEK YAĞI FİYATI FIRLADI

A101’de 5 litrelik Vera Ayçiçek yağı fiyatı son zamla beraber 82,00 TL’den satılırken, ‘enflasyon’ ile mücadele edeceği savunulan Tarım Kredi 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı 84,90 TL’ye satılıyor.