Belediye Başkanına makam aracınla gazinoya gidiyorsun diyen çiftçiye 433 bin lira ceza! Belediye Başkanına makam aracınla gazinoya gidiyorsun diyen çiftçiye 433 bin lira ceza!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, belediye başkanlığı adaylığından dolayı görevinden istifa etti. Veysel Tiryaki’nin yerine TİGEM Genel Müdürü Hasan Gezginç’in atanması beklenirken, TİGEM’de Genel Müdür Yardımcısı Hakan Nalbantoğlu’nun Genel Müdürlüğe, Yönetim Kurulu üyesi Kamer Erturan İbrişim’in de Genel Müdür Yardımcılığına asaleten atanması bekleniyor.

VEYSEL TİRYAKİ GÖREVDEN AYRILDIĞINI DUYURDU

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak görevinden ayrıldığını duyurdu.

YÜREĞİNDEKİ HİZMET SEVDASIYLA ANKARA'YA YENİ ESERLER KAZANDIRMAK İÇİN... 

Tiryaki, yaptığı paylaşımda yüreğindeki hizmet sevdasıyla Ankara’ya yeni eserler kazandırmak, hemşehrilerinin gönlüne dokunmak için yeni bir yola çıktığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atandığım Bakan yardımcılığı görevimden bu nedenle ayrılıyorum” dedi.

TİRYAKİ'DEN BOŞOLAN KOLTUĞA TİGEM GENEL MÜDÜRÜNÜN İSMİ KONUŞULUYOR!

Tiryaki’nin görevinden ayrılmasıyla birlikte boşalan Bakan Yardımcılığı görevine TİGEM Genel Müdürü Hasan Gezginç’in getirileceği kaydediliyor. Tiryaki’nin paylaşımının ardından TİGEM’de kapalı kapılar ardında yaşanan hareketlilik dikkat çekerken, Gezginç’in Bakan Yardımcılığına geçmesi durumunda mevcut yönetim kurulu üyeleri Hakan Nalbantoğlu ile Kamer Erturan İbrişim’in de kararnamelerinin yayınlanacağına dikkat çekiliyor.