Tarım ve Orman Bakanlığının bazı birimlerine sessiz sedasız atamalar yapılmaya devam ediliyor. İşadamı Mehmet Koç’un Başkanlığını yaptığı Girişimci İşadamları Vakfı icra kurulu üyesi ve Tanıtım ve Medya Konseyi Başkanı Kadir Gurbetçi’nin Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atanmasının ardından dikkat çeken bir atama da Personel Genel Müdür Yardımcılığına yapıldı.  

BAKAN YUMAKLI GÜBRETAŞ'TA BİRLİKTE GÖREV YAPMIŞTI!

Bakan Yumaklı, Gübretaş Genel Müdürlüğü döneminde Gübretaş’ta Vahit Kirişçi’den önce bağımsız yönetim kurulu üyeliği yapan Seyfullah Arslantürk’ü Personel Genel Müdür Yardımcılığına getirdi. Bakan Yumaklı’nın bir sonraki adımda Aslantürk’ü Personel Genel Müdürü olarak atayacağı kaydediliyor.

PERSONEL GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞINA GETİRİLEN SEYFULLAH ARSLANTÜRK KİM?

Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları... Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları...

Arslantürk, geçmişte, milletvekilliği danışmanlığı, Başbakanlık bünyesindeki Bakanlar Kurulu Sekreterliği Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Erdoğan Bayraktar'ın Bakanlığı döneminde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Danışmanlığı ve Başbakanlık İdari ve İşler Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü ile Gübretaş’ta bağımsız yönetim kurulu üyeliği yapmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Daire Başkanlığı görevinde de bulunan Arslantürk, Lisans eğitimini Newport Üniversitesi İşletme Fakültesi ile Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden aldı. Yüksek lisans eğitimini de Türk Hava Kurumu Üniversitesinde tamamladı.