Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bakan Yumaklı, mesajında şunları kaydetti:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan şehr-i ramazana elveda diyoruz. Geride sadece günleri değil, sahurun fecrini, iftarın bereketini de dualarımızla uğurluyoruz.

Çok şükür ki, bu mübarek ayın sonundaki bayrama da ulaştık.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının filizlendiği mübarek Ramazan Bayramı’nda ettiğimiz ziyaretler, sorduğumuz hatırlarla gönül köprülerimizi daha da güçlendirerek, bayramın manevi değerini tüm kalbimizle yaşayalım.

“Güçlü Türkiye’nin yolu güçlü tarımdan geçer” düsturuyla, başta Türkiye Yüzyılı’nı “Üretimin ve Üreticinin Yüzyılı” yapmak için ter döken üreticilerimizin, ülkesi ve milleti için çalışan bakanlığımızın değerli geniş ailesinin, bütün vatandaşlarımızın ve İslam aleminin #RamazanBayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları... Et ve Süt Kurumu et ürünlerine yüzde 25 zam yaptı! İşte güncel kıyma ve kuşbaşı fiyatları...

Rabb'imden başta zulüm altında olan mazlum coğrafyalara huzur ve esenlik içinde “bayram gibi” yaşamayı nasip etmesini diliyorum"