Uşak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, arpa, buğday, çavdar, tritikale ve yulaf üreticilerine ait mazot gübre desteği icmallerini yayınladı. 16 Eylül’de Tarım İl Müdürlüğünün web sayfasında yayınlanan icmaller, 20 Eylül’e kadar askıda kalacak. 

UŞAK TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ MAZOT GÜBRE DESTEĞİ ASKI İCMALLERİ İÇİN UYARDI!

Uşak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, üreticilerin icmalleri askı süresi boyunca mutlaka kontrol etmelerini isteyerek, açıklamada şunlar kaydedildi: 

Tarım İl Müdürlüğünden önemli duyuru! Destek icmalleri askıda! Tarım İl Müdürlüğünden önemli duyuru! Destek icmalleri askıda!

“2023 üretim yılı ‘Mazot Gübre Destekleme’ ödemeleri kapsamında çiftçi kayıt sitemine kayıtlı olarak arpa-buğday-çavdar-tritikale ve yulaf yetiştiriciliği yapan çiftçilerimize ait askı icmalleri 16/09/2023 tarihi itibari ile Müdürlüğümüz internet adresinde yayınlanmıştır. Bu kapsamda çiftçilerimizin askı süresi boyunca gerekli kontrollerini yapmaları ve varsa hata/eksiklik 20/09/2023 tarihine kadar il/ilçe müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir”